Consultant voor ondernemers

Met mijn jarenlange ervaring als succesvol ondernemer, begrijp ik de uitdagingen die bedrijven in de opstartfase of die reeds gevestigd zijn, ondervinden. Ik heb zelf de verschillende groeifasen van mijn bedrijf, The Make Up Spot, meegemaakt – van pionieren op zolder tot het aansturen van personeel. Ik bied ook begeleiding aan andere ondernemers bij het optimaliseren van hun commerciële proces.

Veel ondernemers die een eigen bedrijf starten hebben weinig of geen ervaring met het runnen van een bedrijf. Als de onderneming groeit, sta je voor nieuwe uitdagingen die je alleen niet kunt aanpakken. Daarom is het goed om te sparren met iemand die het traject van begin tot eind al heeft meegemaakt.

Met Intersumma hebben we een groot netwerk opgebouwd van digitale partners, lokale en online ondernemers. Ik kan je helpen om je bedrijf op te bouwen, te groeien en de meest effectieve manier te vinden om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om e-commerce, retail of dat eene business idee soms heb je een klankbord nodig of net dat zetje in de rug om wel die stap naar groei te maken.

Vanuit Intersumma kan ik je helpen om de juiste middelen en technieken toe te passen op je bedrijf. Afhankelijk van in welke fase je bedrijf zich bevindt bepalen wij samen welk traject het beste bij jou past. Inmiddels hebben wij ook andere ondernemers succesvol begeleid bij hun (online) groei.

Gratis advies en kennismaking

Optimaliseer jouw webshop voor maximale groei met behulp van onze bewezen strategieën en expertise op het gebied van ecommerce. Profiteer van het gratis 30 minuten durende kennismaking en advies gesprek en ontdek samen hoe Intersumma jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. 

Versterk je bedrijf

Er zijn momenten waarop het moeilijk is om de juiste beslissing te nemen en twijfels over de juistheid ervan ontstaan. Soms heb je een concrete hulp- of adviesvraag die je niet alleen kunt beantwoorden en waarover je graag wilt sparren. Ik stel mijn kennis en praktische expertise graag beschikbaar om je te ondersteunen in het commerciële proces. Of je nu hulp nodig hebt bij strategische beslissingen of een frisse blik op je bedrijf wilt, ik geef concrete adviezen om verder te komen en meer plezier te beleven aan het ondernemen.

Maximaliseer jouw potentieel met Intersumma

  • Projectmanagement webshop ontwikkeling
  • Transitie van offline (retail) naar online
  • Begeleiden van (online) ondernemers
  • Strategische adviezen
  • Advies over externe markten binnen Europa
  • Sparring partner
  • Optimaliseren van (online) bedrijfsprocessen
  • a.i. Ondernemersadviseur gemeentes
Scroll naar boven